Verbruggen & Clement

Verzekeringen - Leningen - Beleggingen 

Verbruggen & Clement

Verzekeringen - Leningen - Beleggingen 

Als automobilist mag je niet aan het verkeer deelnemen, tenzij je beschikt over een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. Op het eerste zicht is dat een vrij eenvoudige polis, maar wie – zoals je makelaar – de moeite neemt om te bekijken wat op de markt zoal aangeboden wordt, merkt al snel dat er wel degelijk verschillen zijn qua prijs en dekking.

Met een goede autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid ben je ingedekt tegen de gevolgen van de schade die je kan toebrengen aan derden. Daarmee is niet noodzakelijk je eigen schade verzekerd: daartoe dienen dan weer andere verzekeringen, die in de meest diverse vormen worden aangeboden op de markt.

Je wenst natuurlijk alleen maar een verzekering die aangepast is aan je eigen behoeften?

De premie voor een motorvoertuigenverzekering BA wordt bepaald in functie van verschillende parameters zoals de gebruikelijke bestuurder, het voertuig en het gebruik ervan. De waarborg voor een aanhangwagen tot 750 kg is gratis in de polis opgenomen.

De combinatie van uw auto-en motoverzekering verschaft u een belangrijke korting voor uw motoverzekering.

Omniumverzekering

Uw verplichte verzekering BA auto zorgt ervoor dat alle schade die u veroorzaakt aan andere gedekt is. Maar wat met de schade aan uw wagen? Met een beperkte of volledige omnium bepaalt u zelf het niveau van uw bescherming en schadevergoeding bij een ongeval, of u nu in recht bent of niet.

Contacteer ons, we doen het nodige voor u!

Tel: 03/846.04.60
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
09.00u - 12.00u
14.00u - 17.30u
Zaterdag:
Op afspraak

Verbruggen & Clement | Grote Markt 21, 2850 Boom | T 03/846.04.60 F 03/846.04.69

Copyright © 2015. All Rights Reserved.