Verbruggen & Clement

Verzekeringen - Leningen - Beleggingen 

Verbruggen & Clement

Verzekeringen - Leningen - Beleggingen 

Verzekeringsmaatschappijen bieden u een ruim aanbod aan mogelijke aandelen- en/of obligatiebeleggingen. U kiest voor meer zekerheid of rendement. Eerst is het zaak om te weten waar u zich goed bij voelt én hoe uw beleggingsportefeuille verdeeld is.

Mirakel-beleggingen bestaan niet. Het is belangrijk dat u uw korf goed verdeeld over soorten beleggingen. We kunnen u hierbij als onafhankelijk bemiddelaar goed verder helpen.

Het is voor ons belangrijk open kaart te spelen. Zonder duidelijke en volledige informatie van u kunnen we geen aangepast voorstel uitwerken.

We vinden het belangrijk dat u mee bent in het verhaal. Bij ons wordt er niet snel aan het loket een belegging verkocht.

Wist u dat er bijvoorbeeld beleggingsfondsen zijn die hoe dan ook garanties geven naar rendement.

Uw beleggingsverzekering is uw paspoort voor de internationale beursmarkt: beleggingen gekoppeld aan diverse fondsen en beheerd door de beste fondsenbeheerders.

Zoals voor vele mensen is sparen voor u een haast natuurlijke reflex. Aanlokkelijke hoge rendementen trekken u wel aan, maar u beschikt noch over de nodige tijd, noch over de nodige ervaring om de beursevolutie dagelijks te volgen en te interpreteren.

Nochtans zou u graag meegenieten van het succes van de groeisectoren en de economische groei in landen met een sterke conjunctuur.

U kan ook met kleine spaarbedragen een spaarkapitaal opbouwen waarvan het rendement aan gemengde beleggingsfondsen wordt gekoppeld. Afhankelijk van uw temperament kiest u voor een fonds met een overwicht aan obligaties of een fonds waarin het aandelenpakket primeert. Op middellange en lange termijn (aanbevolen looptijd meer dan 6 jaar) kunnen deze fondsen een opbrengst opleveren die deze van de klassieke formules ruimschoots overtreft.

Tel: 03/846.04.60
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
09.00u - 12.00u
14.00u - 17.30u
Zaterdag:
Op afspraak

Verbruggen & Clement | Grote Markt 21, 2850 Boom | T 03/846.04.60 F 03/846.04.69

Copyright © 2015. All Rights Reserved.